Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на GTV/Spider от Форума..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен идеята за калояново ми харесва ама ще можем ли да вържим времето
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Пичове някакво конкретна организация имаме ли? в колко часа тръгваме, колко коли сме и т.н.? а иначе в Калояново има национален VW събор и може и на нас да се посмеят...айде да не се занимаваме с глупости!!! помислете си ако на Италфеста се изсипят 10 голфа как ще скочим веднага....нека се съберем и да си направим една разходка, обиколка на града, механичка нещо....голфовете да си се кефят на пистата без да им пречим. та в колко да тръгнем?
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

решете си часа на тръгване и казвайте в колко да ви чакаме във Пловдив
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

нека тръгнем от някъде.
          10:00 добре ли е? среща в 9:30 на Лукойла преди магистралата например?
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Става, ама 10.00 не е ли раничко?
            По-скоро 11.00, тамън ще сме за обяд в Пловдив.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Хайде ако се разберете за час и място, мога да ви посрещна и да ви ескортирам из града Всъщност това ще е много яко
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Малко неподготвен се включвам, ама май нема готов план. Ако искате да си направим среща на бул. България пред хотел Ленинград да се съберем и да решим къде и какво.
                Моето бебче: Красива, чаровна, бърза
                търся си подобна жена..
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V 150 h.p T-SPARK
                Бивши:Alfa 145 tspark 99г.; 164 tspark 93г.

Comment

Tрябва и тези, които сме от София да си направим среща преди да тръгнем към Пловдив.
                  Вече имаше предложение за 10.00 на Лукойл на Цариградско, аз предложих да е 11.00. Чакаме други предложения за да можем да изберем място и час.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                    Пичове някакво конкретна организация имаме ли? в колко часа тръгваме, колко коли сме и т.н.? а иначе в Калояново има национален VW събор и може и на нас да се посмеят...айде да не се занимаваме с глупости!!! помислете си ако на Италфеста се изсипят 10 голфа как ще скочим веднага....нека се съберем и да си направим една разходка, обиколка на града, механичка нещо....голфовете да си се кефят на пистата без да им пречим. та в колко да тръгнем?
                    Абсолютно съгласен. Нямаме място на Калояново сега.

Това нашето си е приятелска среща да си се видим.

Живот и здраве 10 без нещо ще съм на ЛукОйл-а при караулката и след това тръгваме.
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
                      Живот и здраве 10 без нещо ще съм на ЛукОйл-а при караулката и след това тръгваме.
                      Да разбирам значи, че 10.00 на Лукойла остават окончателните час и място на срещата за софийските GTV-та?
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear
                        Първоначално публикувано от proper
                        Да разбирам значи, че 10.00 на Лукойла остават окончателните час и място на срещата за софийските GTV-та?
                        Според мен ДА.
                        Като е възможно да се доизчакаме до 10:30 все пак, ако някой колега се забави.....ние ще си пием кафето....аз мисля от по-рано да съм там....а преди това и на вивка да мина.....

Да земете Фороапаратите ей

Comment

Гледам, има анкета вече, резултата е доста оспорван.
                          Да видим какъв ще е резултата в петък да речем, и ще обявим часа със сигурност - какво ще кажете?
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

ОК

Comment

Първоначално публикувано от muta6ki
                              Малко неподготвен се включвам, ама май нема готов план. Ако искате да си направим среща на бул. България пред хотел Ленинград да се съберем и да решим къде и какво.
                              И аз тва мислих да предложа или на ОМВ до Ленинград хотела да се чакаме или на другото ОМВ на входа на Пловдив направо да не се объркат колегите
                              landikar

Comment

Първоначално публикувано от Fear
                                Гледам, има анкета вече, резултата е доста оспорван.
                                Да видим какъв ще е резултата в петък да речем, и ще обявим часа със сигурност - какво ще кажете?
                                Толкос ли неможеш да отлепиш преди 10 часа бе приятелю
                                landikar

Comment

Working...
                                X