Мен идеята за калояново ми харесва ама ще можем ли да вържим времето
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на GTV/Spider от Форума..
Collapse
X
-
Пичове някакво конкретна организация имаме ли? в колко часа тръгваме, колко коли сме и т.н.? а иначе в Калояново има национален VW събор и може и на нас да се посмеят...айде да не се занимаваме с глупости!!! помислете си ако на Италфеста се изсипят 10 голфа как ще скочим веднага....нека се съберем и да си направим една разходка, обиколка на града, механичка нещо....голфовете да си се кефят на пистата без да им пречим. та в колко да тръгнем?няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Малко неподготвен се включвам, ама май нема готов план. Ако искате да си направим среща на бул. България пред хотел Ленинград да се съберем и да решим къде и какво.Моето бебче: Красива, чаровна, бърза
търся си подобна жена..
Alfa Romeo GTV 2.0 16V 150 h.p T-SPARK
Бивши:Alfa 145 tspark 99г.; 164 tspark 93г.
Comment
-
Tрябва и тези, които сме от София да си направим среща преди да тръгнем към Пловдив.
Вече имаше предложение за 10.00 на Лукойл на Цариградско, аз предложих да е 11.00. Чакаме други предложения за да можем да изберем място и час.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerПичове някакво конкретна организация имаме ли? в колко часа тръгваме, колко коли сме и т.н.? а иначе в Калояново има национален VW събор и може и на нас да се посмеят...айде да не се занимаваме с глупости!!! помислете си ако на Италфеста се изсипят 10 голфа как ще скочим веднага....нека се съберем и да си направим една разходка, обиколка на града, механичка нещо....голфовете да си се кефят на пистата без да им пречим. та в колко да тръгнем?
Това нашето си е приятелска среща да си се видим.
Живот и здраве 10 без нещо ще съм на ЛукОйл-а при караулката и след това тръгваме.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properЖивот и здраве 10 без нещо ще съм на ЛукОйл-а при караулката и след това тръгваме.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от FearПървоначално публикувано от properЖивот и здраве 10 без нещо ще съм на ЛукОйл-а при караулката и след това тръгваме.
Като е възможно да се доизчакаме до 10:30 все пак, ако някой колега се забави.....ние ще си пием кафето....аз мисля от по-рано да съм там....а преди това и на вивка да мина.....
Да земете Фороапаратите ейAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от muta6kiМалко неподготвен се включвам, ама май нема готов план. Ако искате да си направим среща на бул. България пред хотел Ленинград да се съберем и да решим къде и какво.landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от FearГледам, има анкета вече, резултата е доста оспорван.
Да видим какъв ще е резултата в петък да речем, и ще обявим часа със сигурност - какво ще кажете?landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
Comment